Forum poświęcone ots EVOREX
Użytkownik
Nie dziwie sie,skoro co wychodziles z pz to gleba,zajmij sie teraz rzeczywiscie "tutorowaniem" moze z tym Ci pojdzie lepiej.
Ogarniam Parale napisał:
Nie dziwie sie,skoro co wychodziles z pz to gleba,zajmij sie teraz rzeczywiscie "tutorowaniem" moze z tym Ci pojdzie lepiej.
Nigdy nie padlem odrazu po wyjsciu z pz
Raz WY wyrywaliscie raz MY ! Ac o dp pz nigdy nie expilismy tak jak wy. Chodzac po expach wybijajac monstery ktore byly kolo pz i zaraz na innego expa bo baliscie sie ze was poskladamy. Wiem, ze zaraz poleca kometaze zee tak nie bylo, ale kazdy wie jak bylo wiec nie musicie tego kometowac ;]
Użytkownik
nie bylo tak;]
Zajebiscie bylo jak sobie siedzialem na muted batach,wchodzi Besterus i odrazu nawet nie wyszedl z pz juz ucieka,to samo inni.Wychodziliscie na expa to zaraz byl wjazd i tak sie konczylo,a ja to przy was expic moglem,pamietasz na sea serpentach? z pol godziny goniliscie mnie wszyscy.
Ogarniam Parale napisał:
nie bylo tak;]
Zajebiscie bylo jak sobie siedzialem na muted batach,wchodzi Besterus i odrazu nawet nie wyszedl z pz juz ucieka,to samo inni.Wychodziliscie na expa to zaraz byl wjazd i tak sie konczylo,a ja to przy was expic moglem,pamietasz na sea serpentach? z pol godziny goniliscie mnie wszyscy.
hahaha o kurwa ale jestes smieszny perla tak wtedy na muted batach przegralismy 1 RAZ, i my tez wygralismy 1 raz ale sie nie podniecamy tak jak wy, a poza tym to wy prosiliscie czy mozecie sie wyxpic <hahahahaha jak kumpel mi to powiedzial to myslalem ze sie posikam ze smiechu
Ostatnio edytowany przez Arciios (2009-12-11 14:42:48)
Użytkownik
Ja tego nie powiedzialem,nie bylo mnie wiec mnie to pierdoli,a poza tym to ty sie w tym momencie podnieasz.
Przegraliscie wara,to wy dostaliscie po pizdzie,nie my.Rozwalil mnie Twoj tekst dzisiaj w dp"Wygralismy wara i poszlismy na innego ots"
ta,rzeczywiscie ashahsash tylko,ze to my ciagle was oramy,a wy jak te cioty siedzicie w dp i grzecznie grzjecie pz.
Arciios dalej pyskuj z dp;)
Użytkownik
zal to mi Ciebie,wara dawno nie ma,nie uczestniczyles w nim,a jednak sie wypowiadasz.